Pumpkin Face 23 years

76.50

Deze drank doet alles goed wat betreft ontwerp, textuur en smaak. Pumpkin Face Rum 23 is niet alleen een echte feesthit tijdens Halloween, maar ook de rest van het jaar een betrouwbare blikvanger.
De pompoenkop ziet er een beetje eng uit, want hij is helemaal zwart, afgezien van groen gloeiende ogen en een duivelse grijns.

De inhoud van de bijzondere fles is echter helemaal niet eng. Pumpkin Face Rum 23 is zonder twijfel een echte toprum die zich zeker kan meten met prestigieuze A-merken. Het is een heerlijk drankje uit de Dominicaanse Republiek waar het 23 jaar in eikenhouten kisten heeft gelegen.
De drank heeft een roestbruine kleur, wat een eerste indicator is voor een magnifiek scala aan aroma’s die in de rum verborgen zitten.

Een kleine geurtest onthult een betekenisvolle voorsmaak in de vorm van hints van bruine suiker, chocolade, karamel, tabak, vanille, kaneel en nootmuskaat. Net als bij de Reserve-variant van het merk, moet je deze rum een ​​beetje laten ademen in je glas. Dit loont met de eerder genoemde geurtonen die weer opduiken voor een toegift in de mond. Ze worden begeleid door aroma’s van eikenhout, geroosterde walnoot, perzik en abrikoos.

Pumpkin Face Rum 23 is een ongelooflijk zachte rum die je het beste puur kunt drinken!

2 op voorraad

SKU: 01A1703 Categorie:

Beschrijving

Categorie: Rum
Smaak: bruine suiker, chocolade, karamel, tabak, vanille, kaneel en toetsen van nootmuskaat
Alcoholpercentage: 40°
Inhoud fles: 70 cl
Oorsprong: Cominicaanse Republiek