Skip to main content

Maak kennis met monsieur en madame Aperooo.

Max & Bie genieten als levensgenieters pur sang uiteraard met volle teugen van een uitgebreide Apérooo. Elke dag een beetje genieten werd snel hun levensmotto, want ‘dan kunnen ze dat weer niet afpakken’. Bie begon al snel met aardbeien een heerlijke frozen-cocktail te maken, die een sterke reputatie opbouwde op héél korte tijd. Max ontdekte de wereld van rum’s en whisky’s waardoor hij leerde de passie en kunst van de fijne dranken te appreciëren. En het is uit dat genot van aperitieven en nieuwe dranken uitproberen, dat Apérooo is ontstaan. 

Wekelijks komen vrienden & familie over de vloer om samen met ons het glas te heffen om de stress van de voorbije week te lossen. Samen genieten we van elkaars gezelschap. En uiteraard ook van de nieuwe brouwsels die Bie creëerde! De bijnaam ‘Madame Aperooo’ is sindsdien niet meer weg te denken.

Samen het stigma doorbreken

Het zit in het DNA van de mens om te kiezen voor de eenvoudige of gekende optie. We dagen je uit om een keer iets nieuws te proberen om zo je horizonten te verruimen.

Het testen van nieuwe dranken was nooit eenvoudig. Je wilt niet met een volle fles achterblijven als je nieuwe drank erg tegenslaat, je kan natuurlijk niet alles lusten.😉

Dit is onze missie: jou exclusieve dranken aanbieden, waarbij je door middel van samples de spirits kan uittesten en proeven of het iets voor jou is, zonder risico’s hoge bedragen kwijt te zijn en volle flessen die in de drankenkast blijven.

Bij elke spirit op de website, ook de meest exclusieve, kan je kiezen om een sample te bestellen van 5cl om te degusteren en te experimenteren.

Origineel cadeau-idee’tje gezocht? Stel snel een doos van 5 samples samen en geef dit als origineel cadeau! Wil je de deze persoon helemaal in de bloemen zetten, voeg een cadeaubon toe zodat ze de beste fles kunnen bestellen!

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van aperitieven dankzij Apérooo?

Red Label of Bombay? Dat komt bij ons niet op tafel

Het allerleukste aan aperitieven vinden we het ontdekken van nieuwe dranken. Vandaar dat we afstappen van de klassieke merken of merken die massaal verdeeld worden via supermarkten. Dit geldt voor zowel alcoholische- als alcoholvrije dranken.

We hebben maanden gezocht ( en geproefd😋 )  om voor jullie de meest unieke spirits te vinden. Onze zoektocht was eenvoudig: zoeken naar de gekste en meest unieke rum’s, gin’s en spirits die er maar zijn. Van een prachtig familierecept dat al jaren meegaat tot de meest bizarre fles die je op tafel kan zetten. We hebben een assortiment met exclusieve spirits, zo vind je ondermeer unieke wiskey’s met zéér beperkte oplage, heerlijke vodka gepresenteerd in een fles die de vorm heeft van een doodskop, tot zelfs een rum die 5 generaties geleden werd gedistilleerd en op vandaag pas werd gebotteld!

Volgens onze filosofie start het feest niet in het glas, maar wel in de fles. De uitstraling van de fles die je op tafel zet is minstens even belangrijk als de drank zelf.