Bumbu Rum

38.50

Bumbu rum wordt gemaakt in een historische distilleerderij in Barbados – het oorspronkelijke rum-eiland, waar ze al meer dan 400 jaar rum perfectioneren.
Ze maken hun rum met de hand van een mix van het beste suikerriet uit heel West-Indië, om uitzonderlijk goed uitgebalanceerde, zachte rum te creëren zonder hun rijkdom en complexiteit te verliezen.

De originele Bumbu rum is een authentieke Caribische legende.
Geïnspireerd door 16e- en 17e-eeuwse recepten van West-Indische zeelieden, worden inheemse, met de hand geselecteerde kruiden en fruit toegevoegd aan de gemengde rum, die de rijke en kleurrijke geschiedenis van West-Indië oproepen.

Het is heerlijk zoet met hints van karamel, banaan, vanille, chocolade en all-spice.

De tip van Madame Aperooo voor de perfect serve: Je kan deze rum puur genieten, net als de lokale bevolking, of om de fruitige en warmere tonen naar voren te brengen, voeg een scheutje Ginger Beer toe.
Voor de cocktailliefhebbers, mix zelf een Rum Punch. Voeg 50 ml Bumbu Rum met 50 ml ananassap en 25 ml sinaasappelsap toe aan een cocktailshaker met ijsblokjes. Schud en zeef in een glas met ijs, top met soda en garneer met een takje munt.

Madame Aperooo heeft de fles Bumbu rum ook altijd paraat in de keuken als de desserts worden gecreëerd!! Voor wie zweert bij een traditionele tiramisu, doe even je ogen en oren dicht. Hoewel… dit recept heeft al talrijke enthousiaste fans!!
Een tot nu toe goed bewaard geheim, maar speciaal voor jullie uit de doeken gedaan bij de recepten van Madame Aperooo!

Tip, ook als je brownies vers uit de oven haalt, even overgieten met Bumbu rum… Om je vingers bij af te likken!!!

18 op voorraad

SKU: 01A1601 Categorie:

Beschrijving

Categorie: Rum
Smaak: vanille, banaan, karamel, chocolade en all spice
Alcoholpercentage: 40°
Inhoud fles: 70 cl
Oorsprong: Barbados