The Lakes ‘ The One’ Colheita Cask Finish

57.50

Elke afzonderlijke release van The One Cask Expressions-collectie is afgewerkt in de beste eikenhouten vaten, wat een nieuwe dimensie aan het smaakprofiel toevoegt en de invloed van eiken- en vatkruiden op de smaakverhoging van whisky aantoont.

Colheita (Col-yate-a) betekent “oogst”, verwijzend naar het exclusieve gebruik van druiven van een enkele oogst om een ​​vintage port te creëren.

Onze unieke mix van The Lakes Single Malt en geselecteerde graan- en malt Scotch whisky’s uit de Highlands, Speyside en Islay wordt vervolgens gefinisht in zeldzame Colheita-vaten om deze rijke en verwarmende expressie van The One te creëren.

3 op voorraad

SKU: 03C0113 Categorie:

Selectie exclusieve dranken

Gratis verzending vanaf €100

Uniek concept sample pakketten

Beschrijving

Neus: Abrikozen, perzik met een geur van rook in de herfst
Smaakpalet: pruimen, vanille en kaneel
Finishing: rijk en geruststellend

Volume 70cl
Alcoholpercentage: 46,6%
Stijl: Blended Whisky
Dopsluiting: Natuurlijke Kurk

Waarom bestellen bij Apérooo?

Bij Apérooo bestel je niet alleen uitzonderlijke spirits, maar beleef je ook een unieke ervaring. Wij selecteren zorgvuldig de meest verrassende dranken met een verhaal, zodat jouw aperitiefmoment altijd speciaal is.

Bovendien kun je eerst proeven met onze handige samples voordat je een volledige fles bestelt. Geniet van gratis verzending binnen België voor bestellingen vanaf €100 en ontdek heerlijke recepten voor een perfecte apero!

Exclusieve selectie van atypische dranken.

Mogelijkheid om samples te bestellen.

Gratis verzending in België vanaf €100.